Diensten

Van der Poel B.V. heeft een breed aanbod van diensten waardoor de onderzoeken voordelig en snel gecombineerd uitgevoerd kunnen worden. U kunt voor meer informatie bij de diensten hiernaast kijken.

Voor vragen of meer informatie over de verschillende onderzoeksvormen of een gecombineerd dienstenpakket kunt u contact met ons opnemen.

Bodemonderzoek

Van der Poel B.V. voert voor u een bodemonderzoek uit om de kwaliteit van de bodem van uw locatie vast te stellen. In de volksmond noemt men zo'n onderzoek ook wel een 'schone grond verklaring'. In feite bestaat er geen 'schone grond verklaring'. Met een bodemonderzoek wordt een uitspraak gedaan over de geschiktheid van de bodem voor een bepaald gebruik. Honderd procent 'schoon' is de bodem (bijna) nooit.

Ecologie

Ecologisch onderzoek en ecologisch advies

Van der Poel B.V. maakt als zelfstandig adviesbureau deel uit van een collectief dat verder bestaat uit Eco Reest en Gebouwen Inspectie Nederland.

Eco Reest kan u bijvoorbeeld pragmatisch en helder adviseren op het gebied van flora en fauna en de bijbehorende vergunningstrajecten. Dit doen ze door naast de opdrachtgevers te staan en ze te laten delen in onze kennis en ons netwerk op dit gebied.

www.ecoreest.nl/nl/ecologisch-onderzoek-en-ecologisch-advies/

Gebouwen

Wij helpen u graag antwoorden te vinden op uw bouwkundige- of slooptechnische vragen en willen u adviseren op het gebied van verduurzaming van uw pand. 

Van der Poel B.V. maakt als zelfstandig adviesbureau deel uit van een collectief dat verder bestaat uit Eco Reest en Gebouwen Inspectie Nederland.

Gebouwen Inspectie Nederland kan onder andere een asbestinventarisatie voor u uitvoeren. 

Contact

Wilt u meer weten over één of meer van deze onderwerpen? 

Contact opnemen